Éneklés

Karácsony közeledtével meghívást kaptunk a szomszéd falusi kollégáktól, hogy szép karácsonyi énekekkel járjuk meg és énekeljük meg. Nagyon havazott, az út is nagyon téli volt, hol autóval, hol gyalog, hol kellett taszítani az autót, mert beragadt a nagy hóba, így jutottunk el Külsőrekecsinbe, Diószénbe, Trunkba és Luizikalagorba énekelni.

. Nagyon jól fogadtak, együtt is énekeltünk, nagyon jó érzés és hangulat volt. Szerintem érdemes volna máskor is ilyen közös programokat szervezni, mert nagyon jól éreztük magunkat mi is mint vendégek és éneklők, és a fogadó tanárok és gyermekek is.

Köszönet elsősorban az MCSMSZ-nek, mert fizette az utazást és a fuvarozó sofőröknek Benke Jánosnak és Szöcs Lajos Levente, trunki kollégának, hogy bátorságuk volt a havas utakon elindulni, hogy minket elvigyenek a helyszínekre. Köszönjük Fekete Kászoni Ritának és Gyurka Valentin külsőrekecsini kollégáknak, Boros Rezső és Nagy György Anna diószéni kollégáknak és Petres Laci luizikalogari tanár bácsinak a meghívást és a meleg teát, meg a jó karácsonyi hangulatot.

 

 Ezúttal áldott, békés karácsonyi ünnepeket és boldog, sikerekben és örömekben gazdag új esztendőt kívánunk a budai diákok és tanítójuk!
Botezatu Viktori, budai tanító néni

Buda, 2012. karácsonya

<<<